The Studio Collection (33rpm)
Kategori POP
Yorumcu Sting
Çıkış Tarihi 2016
Firma EMI UMG Warner
Barkod 0600753704479
Katalog No 0600753704479
İçindekiler LP 1
1. If You Love Somebody Set Them Free (Side A)
2. Love Is The Seventh Wave (Side A)
3. Russians (Side A)
4. Children's Crusade (Side A)
5. Shadows In The Rain (Side A)
6. We Work The Black Seam (Side B)
7. Consider Me Gone (Side B)
8. The Dream Of The Blue Turtles (Side B)
9. Moon Over Bourbon Street (Side B)
10. Fortress Around Your Heart (Side B)

LP 2
1. The Lazarus Heart (Side A)
2. Be Still My Beating Heart (Side A)
3. Englishman In New York (Side A)
4. History Will Teach Us Nothing (Side B)
5. They Dance Alone (Side B)
6. Fragile (Side B)

LP 3
1. We'll Be Together (Side A)
2. Straight To My Heart (Side A)
3. Rock Steady (Side A)
4. Sister Moon (Side B)
5. Little Wing (Side B)
6. The Secret Marriage (Side B)

LP 4
1. Island Of Souls (Side A)
2. All This Time (Side A)
3. Mad About You (Side A)
4. Jeremiah Blues (Part 1) (Side A)
5. Why Should I Cry For You? (Side A)
6. Saint Agnes And The Burning Train (Side B)
7. The Wild Wild Sea (Side B)
8. The Soul Cages (Side B)
9. When The Angels Fall (Side B)

LP 5
1. If I Ever Lose My Faith In You (Side A)
2. Love Is Stronger Than Justice (The Munificent Seven) (Side A)
3. Fields Of Gold (Side A)
4. Heavy Cloud No Rain (Side A)
5. She's Too Good For Me (Side A)
6. Seven Days (Side A)
7. Saint Augustine In Hell (Side B)
8. It's Probably Me (Side B)
9. Shape Of My Heart (Side B)
10. Something The Boy Said (Side B)
11. Epilogue (Nothing 'Bout Me) (Side B)

LP 6
1. The Hounds Of Winter (Side A)
2. I Hung My Head (Side A)
3. Let Your Soul Be Your Pilot (Side A)
4. I Was Brought To My Senses (Side A)
5. You Still Touch Me (Side A)
6. I'm So Happy I Can't Stop Crying (Side B)
7. All Four Seasons (Side B)
8. Twenty Five To Midnight (Side B)
9. La Belle Dame Sans Regrets (Side B)
10. Valparaiso (Side B)
11. Lithium Sunset (Side B)

LP 7
1. A Thousand Years (Side A)
2. Desert Rose (Side A)
3. Big Lie Small World (Side A)
4. After The Rain Has Fallen (Side B)
5. Perfect Love...Gone Wrong (Side B)

LP 8
1. Tomorrow We'll See (Side A)
2. Prelude To The End Of The Game (Side A)
3. Fill Her Up (Side A)
4. Ghost Story (Side B)
5. Brand New Day (Side B)

LP 9
1. Inside (Side A)
2. Send Your Love (Side A)
3. Whenever I Say Your Name (Side A)
4. Dead Man's Rope (Side B)
5. Never Coming Home (Side B)
6. Stolen Car (Take Me Dancing) (Side B)

LP 10
1. Forget About The Future (Side A)
2. This War (Side A)
3. The Book Of My Life (Side A)
4. Sacred Love (Side B)
5. Send Your Love (Dave Aude Remix Edit Version) (Side B)

LP 11
1. The Last Ship (Side A)
2. Dead Man's Boots (Side A)
3. And Yet (Side A)
4. August Winds (Side A)
5. Language Of Birds (Side A)
6. Practical Arrangement (Side A)
7. The Night The Pugilist Learned How To Dance (Side B)
8. Ballad Of The Great Eastern (Side B)
9. What Have We Got? (feat. Jimmy Nail) (Side B)
10. I Love Her But She Loves Someone Else (Side B)
11. So To Speak (feat. Becky Unthank) (Side B)
12. The Last Ship (Reprise) (Side B)
Tanıtımlar 180gr
Format 11 LP
Yorum yazmak için lütfen üye olun
Fiyatı 499,90 TL (KDV Dahil)
Lütfen Kullanıcı Girişi Yapınız
Kullanıcı Girişi
- Yeni Üye Ol
- Şifremi Unuttum
Beni Hatırla
Gizlilik İlkesi & Yardım
Mikrop Gramofon
Akçaağaç Sokak No:1/1A Acıbadem/İstanbul
Tel : +90 216 545 0386
GSM : +90 532 343 9328
Fax : +90 216 326 3920
Email :

(C) Tüm Hakları saklıdır. 2005, Mikrop Gramofon
Designed by
Trusted SSL Certificate